Tren hjemme

Hvem er den mest populære på nett i løpet av de siste ukene?
Liu Genghong, alias Will Liu, en sanger og komponist fra Taiwan har blitt en online hit under nedstengningen i Shanghai.Dermed leder trenden med hjemmetrening.

Det er ikke rart at til tross for alle livsendringene de siste to årene, har fitness blitt enda mer en bærebjelke.Siden pandemien har mange mennesker valgt å være hjemme og være kreative med hjemmetreningene sine og lage sin egen versjon av et treningsstudio hjemme, noe som gjør treningen enda mer tilgjengelig.Det perfekte hjemmetreningsoppsettet betyr at du ikke lenger trenger å betale for et treningsmedlemskap eller en personlig trener – alt du trenger er det riktige treningsutstyret.

Er du klar for å prioritere helse, trening og organisering i nær fremtid?Julyfit er her for å hjelpe deg i riktig retning.Det har aldri vært et bedre tidspunkt for deg å rekonfigurere treningsrutinen din og finne ut hvordan du kan forbedre kondisjonen i de kommende dagene.

I tilfelle du trenger en oppfriskning av fordelene med regelmessig trening: I følge Centers for Disease Control and Prevention kan det forbedre hjernehelsen din, hjelpe deg med å kontrollere vekten, redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, styrke bein og muskler, og gjøre deg så mye lykkeligere.

Nå er det den perfekte tiden for å bygge opp hjemmetreningsstudioet ditt (eller få flotte gaver til de treningsinteresserte i livet ditt!), slik at du kan ha alt du trenger for å lykkes.
Valgfrie verktøy vil variere avhengig av kondisjonsnivå og treningsmål.Vil du tone opp eller bygge muskler?Ta tak i manualer og kom inn i en styrketreningsrutine.Prøver du å gå ned i vekt?Du foretrekker kanskje å forbrenne kalorier med kondisjonsutstyr...

Enten du setter opp butikk i garasjen, stuen eller soverommet ditt - hei, uansett hva som fungerer!– her er hjemmetreningsutstyret du trenger for å lage din egen drøye innendørstrening.


Innleggstid: 15. juni 2022